©2020 Built with love by Nick Howland.

spatial : monument design : design views, process_week 2

spatial : monument design : design views, process_week 2
February 4, 2015 nick howland

[spb_single_image image=”2420″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”yes” lightbox=”yes” link_target=”_self” width=”2/3″ el_position=”first”]

After group crit the other day, it seemed like the biggest criticism our project got was the overall shape of the structures as well as the way they are laid out. Morgan and I went back in and made the doorways into arches as well as staggered the layout of them. We also added some small hills under the structures. The arches add a bit more softness to the monument, where the hills and staggered arrangement promotes a bit more activity as well as symbolizes the enjoyable disorganization of childhood.

[spb_single_image image=”2421″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”yes” lightbox=”yes” link_target=”_self” width=”2/3″ el_position=”first last”] [spb_single_image image=”2422″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”yes” lightbox=”yes” link_target=”_self” width=”2/3″ el_position=”first last”]